Service

Service för alla bilar

Bilen behöver kontinuerligt underhåll.

Varje bil från fabrik får ett serviceprogram som man skall följa, och vi ser att allt fler lämnar sina märkesverkstäder mellan år
1 och 5.

Många bilägare har tron att ju äldre bilen är, desto mer kan man slarva med servicen, vilket är helt fel.
Man slarvar inte med sin tandborstning bara för att man blir äldre?!

Det är inte ovanligt att se att man försöker locka in kunden igen genom stora kampanjer, att erbjuda bas-service för ett mycket billigt pris vilket oftast inte är den typ av service som din bil behöver.
Vår tro är att ett serviceprogram som noggrant testats och tagits fram av biltillverkaren skall gälla hela bilens livslängd och är inget man ska slarva med.

Bilarna av idag har längre och längre serviceintervaller, det är dock ingen garanti att allt håller till nästa service. Det är många yttre faktorer som tex väglag, körschema och körsätt som alla på sitt sätt påverkar komponenternas livslängd.
En del bilmärken och modeller har återkommande fel då rekommenderar vi våra kunder att åtgärda/byta före intervallen för att vara på den säkra sidan. Att vänta in i det sista kan bli kostsamt.

Ett tips till dig för att kunna välja rätt offert:
När du prisjämför verkstäder, se till att ta reda på exakt vad som ingår i det offererade priset.
Det kan skilja enormt mycket mellan verkstäder och en korrekt prisjämförelse kan bli svår att göra.
Det viktigaste av allt är att du ser till att den service du till slut väljer verkligen följer biltillverkarens rekommendationer!

Man brukar säga att "verkar priset för bra för att vara sant" - ja då är det nog så.

Kvalitet är ett ledord för oss.